We kregen snel reacties van 4 zonweringsbedrijven uit de regio. Een goede vergelijking kunnen maken en een mooie besparing kunnen realiseren.
Fam. de Wilde - Wageningen

 • Zonwering specialisten
 • Gratis offertes
 • In Wageningen e.o.
 • Bespaar tot 40%

Zonwering in Wageningen - Uw specialist in Gelderland

Bent u op zoek naar deskundig advies, montage voor een nieuwe zonwering of wilt u uw zonwering laten repareren? Dan bent u bij Slimzonwering.nl in Wageningen aan het juiste adres. Wanneer u uw opdracht plaatst ontvangt u tot 4 prijsopgaven, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk op prijs, kwaliteit en referenties. Kies de beste zonwering specialist in Wageningen en bespaar zo direct op uw kosten. Makkelijk goed en slim geregeld.

Binnenshuis lekker koel

De zomer is een prachtige periode waarbij u volop van de zon kunt genieten. Toch is het lekker om het binnenshuis lekker koel te houden. Goede zonwering zorgt ervoor dat u geen last krijgt van de zon in uw woning. Om het beste resultaat te krijgen is deskundig advies van een zonwering specialist in Wageningen belangrijk. Geniet via ons van de volgende voordelen:

 • Bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring
 • U ontvangt gratis tot 4 prijsopgaven
 • Onafhankelijk en deskundig advies
 • Besparing op uw zonwering (reparatie)

Voordat u uw aanvraag plaatst via ons offerteformulier is het verstandig om goed na te denken over het budget en welke wensen u heeft voor uw zonwering. Zo kunnen de zonwering specialisten in Wageningen een goede en gerichte offerte uitbrengen. Vervolgens kunt u, aan de hand van de voorstellen, een of meerdere bedrijven uitnodigen bij u thuis. Zonwering is namelijk altijd maatwerk en daarnaast kan er ter plekke altijd gericht advies worden gegeven wat past binnen uw budget. Vergelijken is verstandig omdat er altijd prijsverschillen zijn tussen de aanbieders.

Zonwering specialist Wageningen reparatie

Vergelijk zonwering offertes

Bespaar tot 40% op uw kosten

Klantbeoordeling:
Klanten beoordelen ons met een 9,1
Op basis van 362 beoordelingen (Klik hier)

Erkende zonwering specialisten in Wageningen met meer dan 10 jaar ervaring

Advies, informatie en gratis offertes ontvangen? Vul ons contactformulier in.

Welke zonwering past het beste bij uw woning?

Zonweringen zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Het is zeer bepalend voor de uitstraling van uw woning en daarom is het verstandig om een zonwering specialist in Wageningen uit te nodigen bij u thuis. Zo krijgt u deskundig advies aan huis en ziet u direct de mogelijkheden die vandaag de dag beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit rolluiken, screens, zonneschermen, uitvalschermen of markiezen. U heeft waarschijnlijk een beeld in uw hoofd welk type zonwering u wilt, maar een adviseur kan u nog nieuwe inzichten geven.

Handmatige of elektrische bediening?

Wanneer u kiest voor nieuwe zonwering, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische of handmatige bediening. Uiteraard heeft de keuze hiervan invloed op de prijs. Voor elektrische bediening betaalt u een meerprijs. De grote voordelen zijn dat er geen grote bandopwinder aan de binnenkant van uw muur komt en dan u met een afstandbediening of smartphone de zonwering makkelijk open en dicht kunt doen. Gemak dient de mens. Handmatige bediening heeft geen meerprijs en functioneert natuurlijk goed. Een zonweringsbedrijf in Wageningen zet graag de prijsverschillen voor u op papier zodat u een goede en overwegen keuze kunt maken.

Onze zonwering specialist in Wageningen staat voor u klaar

Wilt u graag nieuwe zonwering laten plaatsen of een zonwering reparatie laten uitvoeren? Verstandig om te kiezen voor Slimzonwering.nl! Het werkt eenvoudig: vul ons offerteformulier in met een goede omschrijving van uw opdracht. U ontvangt maximaal 4 zonwering offertes van zonwering specialisten uit Wageningen en omgeving. Vergelijk en kies het beste zonweringsbedrijf!

In heel Gelderland werkzaam

Vestigingen Slim Zonwering Gelderland

Plaats: Wageningen
Gemeente: Wageningen
Netnummer: 0317
Postcode: 6703 BE
Straat: Delhorstpad
Provincie: Gelderland
Wijken: Stedelijk gebied - Landelijk gebied

Omliggende plaatsen Wageningen-Hoog - Opheusden - Randwijk
Vergelijk zonwering offertes

Enkele tevreden klantervaringen waar we trots op zijn

Interesse? Onze zonwering specialisten in Wageningen helpen u graag.

Huis gekocht met slecht onderhouden markiezen. We dachten aan nieuwe, maar met de zonwering reparatie werkt alles weer perfect.
Dhr. Schans - Wageningen

Onze bovenverdieping voorzien van rolluiken. Keurig geholpen met goed advies! We zijn erg blij met onze nieuwe rolluiken!
Dhr. C. Koeman - Wageningen

Jullie bedrijfsnaam klopt zeker! Slim om te vergelijken want de prijsverschillen waren behoorlijk groot. Uitstekende service.
Fam. Oosthoek - Wageningen

Steeds meer woningen met rolluiken

Waarom kiezen voor rolluiken? U leest het hieronder.

Rolluiken saai? Dat is allang verleden tijd!

De laatste jaren zien we steeds vaker dat de particulieren en bedrijven uit Wageningen kiezen voor rolluiken i.p.v. standaard zonwering. Dit komt mede omdat rolluiken veel voordelen hebben zoals:

 • In diverse kleuren leverbaar
 • Inbraakwerend
 • Geluidsdempend en isolerende werking

In de afgelopen jaren zien we dat woningbezitters zich bewust zijn van de vele voordelen die rolluiken te bieden hebben. Naast dat het een uitstekende vorm van zonwering is en ook nog eens isolerend werkt brengt het ook een stukje veiligheid met zich mee. Daardoor zien we rolluiken ook steeds meer terug in het straatbeeld. Wilt u graag deskundig advies over rolluiken? Een zonwering specialist in Wageningen adviseert u graag persoonlijk aan huis. Vul gerust ons offerteformulier in om een indicatie te krijgen van de kosten en wat de mogelijkheden zijn.

Verschillende soorten rolluiken

Vroeger waren rolluiken grijs of wit en vooral saai. Tegenwoordig is dat anders en kunnen alle kleuren, passend bij uw woning, geleverd worden. Met een prachtig strak eindresultaat (zie foto). Er bestaan drie soorten rolluiken, namelijk: voorzet-, opbouw- en inbouwrolluiken. Laatstgenoemde is alleen te plaatsen bij nieuwbouw of een complete nieuwe gevel. Dit komt omdat de rolluik dan in de muur wordt geplaatst. Woonachtig in Wageningen en interesse in rolluiken? Wij helpen u graag!

Zonwering in Wageningen

Zonwering specialist aan het werk

Rolluik antraciet

Karakter aan uw woning met markiezen

Zonwering met een prachtige uitstraling

Markiezen: stijlvol en karakteristiek

Direct herkenbaar aan de bolle vorm en sfeervolle uitstraling. Meestal met een mooi gestreepte print op de doeken. Een woning krijgt direct een heel ander karakter wanneer er markiezen geplaatst worden. Goed om te weten is dat markiezen in verschillende modellen leverbaar zijn, namelijk:

Standaard model: In alle kleuren leverbaar en met verschillende materiaalsoorten zoals hout of aluminium. De hoogte en uitval van de markies zijn aan elkaar gelijk.

Klapmodel: Deze type markies heeft een grotere uitval dan de standaard. Handig als er onder de markies een deur of raam zit.

Petmodel: Markiezen met het penmodel zien we vaak terug bij winkels omdat deze hoger zijn. Hierdoor kunt u er makkelijker onder doorlopen.

Tegenwoordig kunnen ook markiezen zowel handmatig als met een elektrische bediening geplaatst worden. Vraag naar de mogelijkheden bij uw zonwering specialist in Wageningen.

Markiezen

Markiezen

Vergelijk zonwering offertes

Vergelijk, kies & bespaar

Weer als nieuw met zonwering reparatie

Uw zonwering weer snel in goede staat.

Zonwering reparatie in Wageningen

Ondanks dat onze zonwering specialisten werken met hoogwaardige materialen en goede kwaliteit leveren, zijn er omstandigheden waardoor een zonwering reparaties noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan stormschade, vandalisme of slecht onderhoud. Wat de reden ook is voor een reparatie, onze specialisten in Wageningen zorgen dat uw zonwering weer goed functioneert. Vaak kan met een klein reparatie het probleem verholpen worden waardoor grote kosten niet noodzakelijk zijn. Wilt u reparatiekosten voorkomen? Vraag dan bij uw zonwering specialist in Wageningen naar de juiste onderhoudstips.

Reparatie noodzakelijk? Vergelijk eerst!

Ondanks dat een zonwering reparatie soms snel verholpen kan worden, is het altijd verstandig om eerst meerdere prijsopgaven te vergelijken. Sommige zonweringsbedrijven hebben bepaalde artikelen op voorraad liggen en zijn daardoor goedkoper dan anderen. Ook de voorrijkosten en uurlonen verschillen. Via Slimzonwering.nl vergelijkt u prijsopgaven van zonwering reparaties makkelijk en snel. Bovendien is onze service geheel gratis en vrijblijvend! Vul gerust ons offerteformulier in en ontvang tot 4 offertes van zonwering specialisten uit Wageningen. Bespaar zo direct vele euro's op uw reparatie!

Reparatie aan uw zonwering

Zonwering reparaties Wageningen