Screens zonwering

Gratis een offerte op maat. Dat is slim.

Offerte aanvragen

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offerte

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offerte op maat.

3. Plan een afspraak

Offerte akkoord? Maak direct een afspraak met uw zonweringsbedrijf!

Screens zonwering

Wanneer de zomer is aangebroken, dan willen we daar natuurlijk volop van kunnen genieten. Met normale zonwering verduisteren we de volledige woning en kunnen we niet meer naar buiten kijken. Wilt u liever wel van het uitzicht blijven genieten? Dan is de oplossing het monteren van screens als zonwering aan uw woning of bedrijfspand. Screens nemen weinig ruimte in beslag en hebben een mooie en strakke uitstraling. Door de goede eigenschappen van screens is dit type zonwering steeds populairder geworden in Nederland. Persoonlijk advies of vrijblijvende offertes ontvangen? Vul gerust ons contactformulier in.

Alle soorten en maten zijn direct leverbaar

In heel Nederland hebben wij erkende zonweringsbedrijven aangesloten die screens op ieder gewenst formaat kunnen leveren. Iedere screen kunt u volledig naar eigen wensen samen laten stellen. De omhuizing en doeken van de screens zijn in diverse kleuren leverbaar zodat de zonwering perfect aansluit bij uw woning. Verstandig is om u goed te laten adviseren en het zonweringsbedrijf uit te nodigen bij u thuis. Met een persoonlijk adviesgesprek komt u wellicht nog op ideeën waar uzelf niet aan gedacht heeft.

Standaard zijn screens voorzien van handbediening. Wilt u optimaal gemak en wooncomfort? Kies dan voor elektromotor met afstandbediening.

Alle voordelen van screens zonwering op een rijtje

Dat de populairiteit van screens als zonwering toeneemt in Nederland is niet zo verwonderlijk. De belangrijkste voordelen:

  • Screens zijn makkelijk te monteren en nemen weinig ruimte in beslag.
  • Zeer zonwerend en hoge privacy met behoud op het uitzicht naar buiten.
  • Besparing op uw energiekosten.
  • Makkelijk schoon te maken en gebruiksvriendelijk.

Screens zijn een heel mooi alternatief voor de traditionele zonwering en ook goedkoper. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Screens tegen een scherpe prijs

De prijzen en de montagekosten van screens kunnen uiteenlopen. Het is daarom altijd verstandig en slim om eerst even een aantal offertes met elkaar te vergelijken. Het kost u niets en is in 2 minuten geregeld. U ontvangt binnen 48 uur maximaal 5 offertes van zonweringsbedrijven uit uw regio. Vergelijk, kies en bespaar zo direct op de kosten van uw nieuwe screens zonwering. Slim, makkelijk en uw aanvraag volledig vrijblijvend.

Slim Zonwering medewerker

Offerte aanvragen

Vergelijk. Kies. Bespaar.

  • Zonweringsbedrijven in uw regio
  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
Vergelijk was zeker slim!

Geplaatst op: 24.09.2023 door Mevr. Efting

De prijsverschillen tussen de offertes waren opmerkelijk. Door jullie een goede keuze kunnen maken en binnen een week de afspraak kunnen inplannen. Blij met onze nieuwe screens.
Beoordeling: