Screens kopen?

Let op deze punten!

Screens kopen? Let op deze punten!

Goede zonwering is er in verschillende soorten waaronder screens. Maar voor je voor een screen kiest is het goed te weten waarop je moet letten en wat natuurlijk de mogelijkheden van de screens zijn. Je kunt ze namelijk in veel verschillende soorten kopen. Laten we snel kijken naar de tips en tricks. Wil je besparen op screens? Kijk eens op Bespaardeals voor aanbiedingen bij woonwinkels met screens in hun assortiment. Een kortingscode van 10% kan je al gauw tientallen euro’s besparen!

Wanneer zijn screens handig

Het plaatsen van een zonnescherm is handig als je in huis veel last van de zon hebt wat de nodige warmte tijdens de zomermaanden met zich zal meebrengen. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende middelen. Je kunt denken aan het zonnescherm maar zeker ook aan de screens voor het koel houden van je woning of warmte juist langer binnenhouden.

In de kwaliteit van de screens zit een wezenlijk verschil. De kwaliteit van goedkopere screens is vaak een stuk lager. Waardoor het niet altijd voor het gewenste effect zorgt waarvoor je uiteindelijk screens zal plaatsen.

Screens met de juiste functie

Je koopt screens vanuit een bepaalde functie. Dit is warmte buiten of juist binnen houden of om een kamer echt donker te maken tijdens de avonduren. Het is goed te kijken of de screens aan de verwachting die je hebt voldoen. zo zijn warmtewerende screens altijd van een extra toplaag voorzien. Net als verduisterende screens overigens. Het is goed om hier naar te kijken en beoordelingen van screens uitvoerig te lezen. Waarin klanten en gebruikers vrijwel altijd vertellen wat je kunt verwachten.

Bediening van de screens

Je kunt screens op veel verschillende manieren bedienen. Je kunt denken aan elektrische bediening via een knop, soms zelfs via een smartphone applicatie als Somfy of handmatige bediening van binnen of van buiten. Er is heel veel mogelijk wanneer je naar de bediening en het gemak dat je wilt ervaren kijkt. Goed opletten dus of de screen aan je verwachting zal voldoen. Het investeren in elektrische bediening is misschien kostbaar, maar wanneer je naar het gemak kijkt absoluut de moeite waard.

Nu vergelijken

Ontvang gratis offertes voor markiezen

Vergelijk zonweringsbedrijven in uw regio.
Nu vergelijken

Slim Zonwering medewerker

Vergelijk zonwering offertes

Vergelijk. Kies. Bespaar.

  • Zonweringsbedrijven in uw regio
  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
Snel en goed geholpen

Geplaatst op: 29.02.2024 door Fam. Breugels

Offertes aangevraagd voor nieuwe markiezen met elektrische bediening. 4 offertes ontvangen en goede vergelijking kunnen doen. Vergelijken is zeker de moeite waard!
Beoordeling: