Rolluiken kopen of laten repareren?

Gratis een offerte op maat. Dat is slim.

Offerte aanvragen

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offerte

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offerte op maat.

3. Plan een afspraak

Offerte akkoord? Maak direct een afspraak met uw zonweringsbedrijf!

Rolluiken

Waar rolluiken vroeger gebruikt werden bij bedrijfspanden, zien we dit type zonwering steeds populairder worden bij particuliere woningen. Niet zo verwonderlijk, want de mogelijkheden en voordelen zijn groot ten opzicht van andere zonwering. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Naast de functie als zonwering in de zomer, houden rolluiken in de winter juist de warmte binnen. Dit is goed voor uw energierekening.
  • Rolluiken laten geen zonlicht door, wat ten goede komt voor uw slaapcomfort.
  • Inbrekers hebben geen tot weinig kans wanneer uw woning of bedrijfspand voorzien is van rolluiken.
  • Rolluiken werken geluidsisolerend.

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden enorm geworden bij rolluiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw nieuwe rolluiken op kleur te bestellen en is het een optie om te kiezen voor elektrische bediening. Optimaal gebruiksgemak en wooncomfort.

Kleurmogelijkheden met rolluiken

De tijd van standaard witte rolluiken hebben we gelukkig achter ons gelaten. Rolluiken zijn er in vele kleuren leverbaar. Zo is het bijvoorbeeld erg mooi om de behuizing wit te doen en de rolluiken zelf een antraciet kleur te geven. Wanneer de rolluiken dan dicht zijn heeft het meer een ‘raam-uitstraling’. Uiteraard kunt u de rolluiken afstemmen naar de kleuren van uw woning. Wij adviseren u graag!

Alle soorten rolluiken kunnen wij leveren en plaatsen

Er zijn drie verschillende soorten rolluiken. We beschrijven hieronder per soort de belangrijkste kenmerken. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Inbouwrolluiken
Dit type rolluik zien we veel terug in het straatbeeld bij nieuwbouwwoningen. De oprolbox van de rolluik wordt volledig geïntegreerd in de muur. Deze is dus niet zichtbaar en zorgt voor een mooie strakke afwerking.

Opbouwrolluiken
Met een opbouwrolluik vormen het raam en de rolluik een geheel. De rolluik wordt op het raam of kozijn geplaatst. Let op: niet bij alle kozijnen is deze optie mogelijk. Laat u daarom vooraf altijd goed adviseren.

Voorzetrolluiken
Dit type rolluik zien we veel terug in het straatbeeld. Dit komt omdat een voorzetrolluik makkelijk en relatief goedkoop zijn om te plaatsen. Je hebt hierbij de keuze uit een vierkante of ronde omhuizing, waarin de oprolbox zit.

Gratis offerte en advies aanvragen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook met rolluiken. Laat u goed adviseren en vraag gratis een offerte aan bij ons.

Slim Zonwering medewerker

Offerte aanvragen

Vergelijk. Kies. Bespaar.

  • Zonweringsbedrijven in uw regio
  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
Service die ik kan aanraden!

Geplaatst op: 24.09.2023 door Dhr. Hofstede

Binnen 48 uur had ik vijf offertes ontvangen van goede zonweringsbedrijven. De prijzen voor rolluiken liepen uiteen waardoor ik veel geld heb kunnen besparen. Bedankt!
Beoordeling: