Markiezen kopen of laten onderhouden?

Gratis offerte op maat. Dat is slim.

Vergelijk zonwering offertes

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offerte

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offerte op maat.

3. Plan een afspraak

Offerte akkoord? Maak direct een afspraak met uw zonweringsbedrijf!

Markiezen van hoogstaande kwaliteit

Dit type zonwering geeft veel karakter aan uw woning of bedrijfspand. Markiezen zijn herkenbaar aan de bolle vormen. Bij oudere woningen zijn ze vaak voorzien van een gestreepte print. Tegenwoordig zijn ze in alle kleuren leverbaar en is geheel naar eigen wens samen te stellen. Ook kunt u kiezen voor elektrische bediening voor optimaal gebruiksgemak. Benieuwd naar de mogelijkheden die passen binnen uw budget? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang gratis offertes met advies op maat van zonweringsbedrijven in uw regio.

Klassieke uitstraling met hoge functionaliteit

Markiezen zijn leverbaar in drie modellen, namelijk de standaard, het petmodel en het klapmodel. Door de bolle vorm van markiezen is schaduw gegarandeerd. In onderstaande afbeelding ziet u duidelijk de verschillen tussen de modellen. Het model van uw markiezen is belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Ook is het mogelijk om te kiezen voor aluminium of een hardhouten constructie. Laat u daarom altijd goed adviseren.

Modellen markiezen

Standaard
Het standaard markies model plaatsen we vaak boven ramen. Het is niet verstandig om dit type markies voor openslaande ramen te plaatsen. Het kenmerkt zich door de karakteristieke uitstraling.

Klapmodel
Het klapmodel is juist wel geschikt om te plaatsen boven deuren en openslaande ramen. De uitval is een stuk groter dan bij het normale model, zoals we hierboven beschrijven. Hierdoor is er ruimte genoeg voor openslaande deuren en/of ramen.

Petmodel
Wilt u markiezen laten plaatsen waarbij het belangrijk is dat de doorloop vrij blijft? Dan is het petmodel uitermate geschikt voor dit soort situaties. Het doek van de markies valt door dit model minder laag dan bij de andere modellen.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Alle modellen zijn bij ons op maat te maken en snel leverbaar. Daarnaast kunt u ervoor kiezen voor een elektrische bediening. Zo kunt u van binnen de markiezen in en uitklappen. Wanneer u ons contactformulier invult zorgen wij dat u binnen 24 uur gratis een passende offerte toegezonden krijgt.

Slim Zonwering medewerker

Offerte aanvragen

Vergelijk. Kies. Bespaar.

  • Zonweringsbedrijven in uw regio
  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
Snel en goed geholpen

Geplaatst op: 25.09.2023 door Fam. Breugels

Offertes aangevraagd voor nieuwe markiezen met elektrische bediening. 4 offertes ontvangen en goede vergelijking kunnen doen. Vergelijken is zeker de moeite waard!
Beoordeling: