We kregen snel reacties van 4 zonweringsbedrijven uit de regio. Een goede vergelijking kunnen maken en een mooie besparing kunnen realiseren.
Fam. de Wilde - Joure

 • Zonwering specialisten
 • Gratis offertes
 • In Joure e.o.
 • Bespaar tot 40%

Zonwering in Joure - Dé specialist in uw regio

Buiten genieten van de zon, binnenshuis genieten van de schaduw en koelte. Klinkt goed? Dat is precies wat onze zonwering specialisten in Joure u kunnen bieden. Een goede zonwering is daarbij vanzelfsprekend belangrijk. De mogelijkheden, kleuren- en materiaalkeuzes zijn enorm en daarom is het verstandig om eerst een goede vergelijking te doen met deskundig advies. Via ons ontvangt u gratis tot 4 offertes van zonwering specialisten uit Joure. Vergelijk, bespaar en kies de beste deal voor uw zonwering. Zó geregeld en slim voor uw portemonnee.

Verhoog uw wooncomfort

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn de zonwering specialisten van Slimzonwering.nl deskundig, leveren ze kwaliteit en is vakmanschap gegarandeerd. In Joure hebben we al vele zonweringen geplaatst en gerepareerd, naar alle tevredenheid van onze klanten. Verhoog ook uw wooncomfort met goede zonwering. Bij ons kunt u rekenen op:

 • Zonwering specialisten uit Joure met meer dan 10 jaar ervaring
 • Ontvang tot 4 vrijblijvende prijsopgaven
 • Onze service is geheel gratis en vrijblijvend (en dat blijft het ook)
 • Door te vergelijken bespaart u direct vele euro's op de totaalkosten

Voor ieder budget zijn passende zonweringen beschikbaar. Uiteraard zijn de prijzen o.a. afhankelijk van de gewenste zonwering, materiaalkeuze en montagekosten. Wij adviseren altijd om eerst een goede prijsvergelijking te maken. Check daarnaast ook altijd enkele referenties van de zonwering specialist in Joure. Zo weet u zeker dat u een goed zonweringsbedrijf inschakelt en worden onaangename verrassingen achteraf voorkomen. Dat geeft een goed gevoel.

Zonwering specialist Joure reparatie

Vergelijk zonwering offertes

Bespaar tot 40% op uw kosten

Klantbeoordeling:
Klanten beoordelen ons met een 9,1
Op basis van 362 beoordelingen (Klik hier)

Erkende zonwering specialisten in Joure met meer dan 10 jaar ervaring

Advies, informatie en gratis offertes ontvangen? Vul ons contactformulier in.

Persoonlijk advies van een zonwering specialist in Joure

Zonweringen zijn er in alle soorten en maten. Kiest u voor rolluiken, screens, markiezen of is een zonnescherm de beste optie? Daarnaast zijn er materiaalkeuzes die gemaakt moeten worden en vervolgens nog de bediening. Kiest u voor een elektrische of handmatige bediening? Kortom: er zijn veel keuzes die gemaakt moeten worden. Laat daarom altijd een zonwering specialist Joure bij u thuis langskomen om de situatie te bekijken zodat hij u persoonlijk kan adviseren. Tevens een mooi moment om al uw vragen te stellen en kennis te maken.

Prijsverschillen

Zonwering is maatwerk. Iedere woning is anders en de wensen van woningbezitters zijn ook verschillend. Daarom kan een standaardprijs niet gegeven worden en is het vergelijken van prijsopgaven een goed startpunt. Iedere zonwering specialist in Joure zal montagekosten rekenen waardoor prijsverschillen ontstaan. Ook voorrijkosten zien we nog steeds terug op sommige offertes. Andere bedrijven kunnen weer scherpe tarieven rekenen door inkoopvoordeel van bepaalde merken. Vul daarom ons offerteformulier in en ontvang tot 4 prijsopgaven van zonwering specialisten in Joure en omgeving. Een aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Zonwering zelf plaatsen of laten plaatsen?

Sommigen mensen zijn handig en plaatsen een zonwering zelf. Zo kun je mooi geld besparen op de montagekosten. Niks mis mee natuurlijk, maar als u de zonwering laat plaatsen door een zonwering specialist in Joure, dan geniet u doorgaans van vijf jaar garantie. Daarnaast weet je zeker dat alles perfect gemonteerd wordt. Informeer altijd naar de garantieregeling bij het zonweringsbedrijf!

In heel Friesland werkzaam

Vestigingen Slim Zonwering Friesland

Plaats: Joure
Gemeente: De Friese Meren
Netnummer: 0513
Postcode: 8501 XH
Straat: Nipkowweg
Provincie: Friesland
Wijken: Alle wijken

Omliggende plaatsen Akmarijp - Boornzwaag - Broek - Delfstrahuizen - Dijken - Doniaga - Goingarijp - Haskerhorne - Idskenhuizen - Langweer - Legemeer - Nijehaske - Oldeouwer - Oudehaske - Ouwster-Nijega - Ouwsterhaule - Rohel - Rotstergaast - Rotsterhaule - Rottum - Scharsterbrug - Sint Nicolaasga - Sintjohannesga - Snikzwaag - Terherne - Terkaple - Teroele - Vegelinsoord
Vergelijk zonwering offertes

Enkele tevreden klantervaringen waar we trots op zijn

Interesse? Onze zonwering specialisten in Joure helpen u graag.

Ons doek was door een storm ingescheurd. Dankzij jullie was de reparatie van onze zonwering snel opgelost. Bedankt voor de offertes.
Fam. Meijers - Joure

Offertes opgevraagd voor 4 antraciet rolluiken met witte behuizing. De reacties waren snel en we hebben keurige offertes ontvangen.
Dhr. J.v/d Ploeg - Joure

We waren geschrokken van de prijsverschillen in de offertes! Een goed bedrijf voor een goede prijs gevonden door jullie service. Aanrader!
Mevr. L. de Haaij - Joure

Steeds meer woningen met rolluiken

Waarom kiezen voor rolluiken? U leest het hieronder.

Rolluiken als zonwering voor uw woning of bedrijfspand

De afgelopen jaren zijn rolluiken ongekend populair geworden. Dit zien we dan ook terug in het straatbeeld van Joure en omgeving. De reden waarom steeds meer mensen kiezen voor rolluiken als zonwering is goed te verklaren. Rolluiken hebben namelijk meerdere functies en voordelen.

 • Volledige verduistering
 • Isolerende werking
 • Geluiden van buitenshuis worden gedempt
 • Betere beveiliging van uw woning (inbraakpreventiemiddel)

Een ander bijkomend voordeel is dat u een betere nachtrust zult ervaren wanneer u rolluiken laat plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze zonwering specialisten in Joure adviseren u graag en komen persoonlijk bij u langs!

Kies de juiste bediening van uw rolluiken

Er zijn simpelweg twee mogelijkheden voor de bediening van rolluiken: elektrisch of handmatig. Kiest u voor elektrisch, dan kiest u voor gemak en een optimaal wooncomfort. Met een druk op de knop en bijna geluidloos. Wel is het zo dat een elektrische bediening duurder is t.o.v. de handmatige bediening. Ook moet u rekening houden dat bij een elektrische bediening een stopcontact opgeofferd moet worden. Bij een handmatige bediening komt er vaak een bandopwinder aan de binnenkant van de muur. De keuze is aan u, maar onze specialisten in Joure adviseren u graag.

Zonwering in Joure

Zonwering specialist aan het werk

Rolluik antraciet

Moderne look met screens als zonwering

Praktische en effectieve zonwering.

Screens als buitenzonwering

Met screens als zonwering heeft u een betaalbare oplossing in handen. Ideaal om de warmte van de zon buiten te houden en toch kunt u van binnenuit naar buiten kijken. Andersom niet en daardoor ook ideaal om uw privacy te verhogen. Een ander groot voordeel van screens is dat ze makkelijk te monteren zijn en bijna niet opvallen aan uw woning. Veel kantoren in Joure en omgeving kiezen voor screens en ook steeds meer particulieren zien de voordelen van screens in. Punt van aandacht is dat er wel eerder aanslag komt op screens waardoor ze periodiek gereinigd dienen te worden om de mooie uitstraling te behouden.

Win advies in bij een zonwering specialist in Joure

Screens zijn in bijna alle kleuren leverbaar. Ideaal om een mooi geheel van uw woning en zonwering te maken. Wel is het zo dat screens geen verduisterende werking hebben zoals rolluiken. Daarnaast is een screen dun en kan vervorming van het doek plaatsvinden na een storm. Laat uw zonwering specialist in Joure u goed adviseren over de voor- en nadelen van screens.

Screens

Screens zonwering

Vergelijk zonwering offertes

Vergelijk, kies & bespaar

Weer als nieuw met zonwering reparatie

Uw zonwering weer snel in goede staat.

Zonwering reparatie in Joure

Ondanks dat onze zonwering specialisten werken met hoogwaardige materialen en goede kwaliteit leveren, zijn er omstandigheden waardoor een zonwering reparaties noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan stormschade, vandalisme of slecht onderhoud. Wat de reden ook is voor een reparatie, onze specialisten in Joure zorgen dat uw zonwering weer goed functioneert. Vaak kan met een klein reparatie het probleem verholpen worden waardoor grote kosten niet noodzakelijk zijn. Wilt u reparatiekosten voorkomen? Vraag dan bij uw zonwering specialist in Joure naar de juiste onderhoudstips.

Reparatie noodzakelijk? Vergelijk eerst!

Ondanks dat een zonwering reparatie soms snel verholpen kan worden, is het altijd verstandig om eerst meerdere prijsopgaven te vergelijken. Sommige zonweringsbedrijven hebben bepaalde artikelen op voorraad liggen en zijn daardoor goedkoper dan anderen. Ook de voorrijkosten en uurlonen verschillen. Via Slimzonwering.nl vergelijkt u prijsopgaven van zonwering reparaties makkelijk en snel. Bovendien is onze service geheel gratis en vrijblijvend! Vul gerust ons offerteformulier in en ontvang tot 4 offertes van zonwering specialisten uit Joure. Bespaar zo direct vele euro's op uw reparatie!

Reparatie aan uw zonwering

Zonwering reparaties Joure