Energie besparen met zonwering

Vergelijk en bespaar 40% op uw kosten. Dat is slim.

Vergelijk zonwering offertes

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw zonweringsbedrijf

Vergelijk, bespaar en kies uw zonweringsbedrijf. Maak direct een afspraak!

Bespaar energie met zonwering

Het klinkt wellicht wat gek: energie besparen met zonwering rondom je woning. Toch is het een van de mogelijkheden om je energiekosten te verlagen! De besparing kan oplopen tot meer dan 10 procent. In dit artikel lees je meer over de wijze waarop zonwering bijdraagt aan het verlagen van de energiekosten.

Heb jij al eens overwogen om zonwering aan de gevel van je woning te laten monteren? Naast de keuze voor zonwering kan ook het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak van je woning een goede optie zijn. Evenals het gebruik van een slimme thermostaat, zodat je deze op afstand kunt bedienen als je de thermostaat niet hebt uitgezet vanochtend.

Wil jij maandelijks een lagere energierekening? Dan is het interessant om te investeren in zonwering, maar wat direct een besparing oplevert zonder te investeren is het vergelijken van energieleveranciers via deze link.

Houd de warmte buiten je woning in de zomer

Steeds meer huishoudens nemen airconditioning in huis. Niet voor niets, want de Nederlandse zomers worden steeds warmer. Door te kiezen voor zonwering houd je de warmte makkelijker buiten je woning. De zon die op de woning schijnt verhoogt de temperatuur aanzienlijk wanneer je geen zonwering gebruikt. Door de temperatuur in huis lager te houden met zonwering, hoeft de airco minder hard te werken om de ruimtes te koelen.

Voorkom het verlies van energie in de winter

In de herfst en winter houdt de zonwering de warmte niet buiten je woning, maar juist in huis. Het is afhankelijk van het type zonwering wat je kiest, wat de werking hiervan is. Denk aan het verschil tussen klassieke markiezen en screens die aan de binnenzijde van je ruit gemonteerd worden. Deze screens dienen als een extra isolerend laagje en houden bijvoorbeeld tocht buiten. Op deze manier hoeft de cv-ketel minder hard te draaien om de ruimtes in je woning te kunnen verwarmen.

Advies bij de aankoop van zonwering

Het is sterk aan te raden om je goed te laten adviseren door een kenner bij de aankoop van zonwering. Er zijn tegenwoordig tal van verschillende soorten zonwering, wat het niet altijd even gemakkelijk maakt om een keuze te maken. Specialisten op het gebied van zonwering kunnen je meer vertellen over de impact die zonwering heeft op het energieverbruik in huis.

Nu vergelijken

Ontvang gratis offertes voor markiezen

Vergelijk zonweringsbedrijven in uw regio.
Nu vergelijken

Slim Zonwering medewerker

Vergelijk zonwering offertes

Vergelijk. Kies. Bespaar.

  • Zonweringsbedrijven in uw regio
  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
Snel en goed geholpen

Geplaatst op: 29.02.2024 door Fam. Breugels

Offertes aangevraagd voor nieuwe markiezen met elektrische bediening. 4 offertes ontvangen en goede vergelijking kunnen doen. Vergelijken is zeker de moeite waard!
Beoordeling: