Dit zijn de drie voordelen van screens voor zonverwering

Vergelijk en bespaar 40% op uw kosten. Dat is slim.

Vergelijk zonwering offertes

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw zonweringsbedrijf

Vergelijk, bespaar en kies uw zonweringsbedrijf. Maak direct een afspraak!

Drie voordelen van screens voor zonverwering

Screens voor zonverwering is hartstikke handig om te hebben in je huis. Het houdt warmte buiten en het houdt zonlicht buiten je huis. Het in natuurlijk erg hinderlijk als je even lekker achter je computer zit te werken en dan komen er zonnestralen op je beeldscherm waardoor je niet goed door kan werken. Naast houten shutters kunnen screens dit probleem verhelpen. Hiermee houd je de zonnestralen buiten de deur. In deze blog lees je de drie voordelen van screens voor zonverwering.

Screens houden warmte buiten

De eerste gedachte als je over screens denkt is dat de voornaamste functie is om zonlicht tegen te houden. En ook al is dit een groot verdeel er is nog iets anders waarmee je een groot voordeel mee kunt behalen. Dit zal voornamelijk interessant zijn in de zomer. Als het zomer is wil je dat je huis lekker op temperatuur blijft en dat het niet benauwd wordt. Screens houden zonlicht tegen en daarmee houden ze ook de warme buiten de deur. Ideaal dus als je niet van het warme weer houdt.

Screens voor zonwering nemen weinig ruimte in beslag

Toch is het vervelend als zoiets veel ruimte in beslag neemt. Bijvoorbeeld de houten shutters nemen direct aardig wat ruimte in beslag en geven een nieuwe stijl aan de buitenkant van je huis. Met screens is hier niks aan de hand, omdat ze aan de buitenkant van je raam niet zo veel ruimte innemen. Ook kun je hier gemakkelijk door heen blijven kijken als je even uit het raam wilt staren. Op deze manier heb je er ook geen last van. En als je even klaar met je screens bent kan je hem op afstand weer omhoog laten gaan zodat het lijkt alsof die er nooit heeft gezeten.

Zonlicht wordt buitengehouden

En dan het allerbelangrijkste voordeel van de screens voor zonverwering. In de inleiding ging het er al kort over en dat is natuurlijk het tegenhouden van zonlicht. Een optie is om houten shutters te installeren, maar voor meer gebruiksgemak zijn screens toch meer de oplossing. Je wilt natuurlijk goed achter je computer te werk gaan en even naar buiten kunnen kijken tijdens je werkzaamheden. En dan zijn deze screens ideaal om dit te combineren. Hiermee kom je dus goed de zomer door en kan je optimaal genieten van het zonlicht wat je huis binnenkomt.

Dit waren de drie voordelen om screens voor zonverwering te overwegen. Naast de houten shutters kan dit dus een mooi alternatief voor jou zijn.

Nu vergelijken

Ontvang gratis offertes voor screens

Vergelijk zonweringsbedrijven in uw regio.
Nu vergelijken

Slim Zonwering medewerker

Vergelijk zonwering offertes

Vergelijk. Kies. Bespaar.

  • Zonweringsbedrijven in uw regio
  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
Snel en goed geholpen

Geplaatst op: 29.02.2024 door Fam. Breugels

Offertes aangevraagd voor nieuwe markiezen met elektrische bediening. 4 offertes ontvangen en goede vergelijking kunnen doen. Vergelijken is zeker de moeite waard!
Beoordeling: